Turnedou cu ciuperci

Printeaza

Turnedou cu ciuperci

Ingrediente:Turnedou cu ciuperci

  • 500 g pulpă sau vrăbioară de vită (viţel sau mânzat)
  • 150 g caşcaval
  • 1 roşie mare
  • 150 g ciuperci din conservă
  • 4 felii de pâine cu seminţe
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 pahar cu bere
  • sare, cimbru, ulei

Preparare:

Impănezi pulpa cu usturoi. O dai la cuptor 40 de minute, în apă, ulei şi bere (cantităţi egale). Prăjeşti pâinea pe grill, roşiile felii şi ciupercile întregi.

Când sunt gata, le pui deoparte Pe un platou, pui câte o felie de pâine, apoi una de caşcaval, una de friptură, una de caşcaval.

 

Pui apoi roşie şi doua ciuperci, sare, cimbru. Dai 10 minute la cuptor. Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • turnedou cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.