Rețetă delicioasă de scrumbie la grătar – Cum să pregătiți scrumbia perfectă din: scrumbii, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, marar. Ingrediente: 4 scrumbii proaspete 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți Sucul de la o lămâie Sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust Mărar proaspăt […]
Tzatziki cu leurda si menta
PrinteazaTzatziki cu leurda si menta din: iaurt de bivolita, castravete, leurda, menta.
Ingrediente:
- 200g iaurt de bivoliţă
- 1 castravete, curăţat de coajă şi de seminţe
- 4-5 frunze de leurdă
- 4 frunze de mentă
Mod de preparare:
Tzatziki cu leurda si menta: taie castravetele cubuleţe mici şi se amestecă apoi cu leurda şi menta tăiate foarte fin.
adaugă iaurtul de bivoliţă şi se amestecă uşor, în timp ce se asezonează cu sare şi piper alb.
Pofta buna!
Foie Gras – Deliciu Franțuzesc
Foie Gras – Deliciu Franțuzesc din: ficat de rata, sare, piper negru, vin alb dulce, zahar, unt, bagheta. Rețeta de foie gras, care înseamnă “ficat gras” în limba franceză, are origini în Egiptul Antic și a fost rafinată de-a lungul timpului în Franța, devenind o delicatesă celebră în gastronomia mondială. Ingrediente: 500g de ficat de […]
Pui in sos de lapte cu usturoi
Pui in sos de lapte cu usturoi din: lapte, pui, ceapa, usturoi, unt, ulei de masline, sare, piper, foi de dafin, oregano, cimbru. Ingrediente: 2 căni de lapte proaspăt 1 pui (circa 1,5 kg) 1 ceapă mare, tăiată cubulețe 2 căței de usturoi, mărunțiți 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de măsline Sare […]