Varza acra cu carne de porc

Printeaza

 Varza acra cu carne de porc

Ingrediente:Varza acra cu carne de porc

  • 1 varză acră
  • 500 g carne mai grasă de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru
  • 1 legătură mărar
  • 3 linguri pastă de ardei
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli bine varza şi dacă este prea acră sau prea sărată o ţii în apă rece 15-20 de minute, după care o toci mărunt. Carnea o porţionezi, o rumeneşti puţin, o scoţi pe o farfurie şi o dai deo­parte.

In grăsimea rămasă căleşti morcovul ras şi ceapa tăiată mărunt, adaugi şi varza şi le prăjeşti împreu­nă câteva minute. Pui apoi 1 cană de apă, carnea rumenită, potriveşti de sare şi condimente şi dai cratiţa la cuptor, la foc potrivit.

După o oră scoţi varza, adaugi pasta de ardei, mărarul tocat fin şi o mai dai la cuptor pentru încă o oră.

Varză acră cu carne de porc

Varza acra cu carne de porc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.