Varza cu piept de porc

Printeaza

Varza cu piept de porc din: varza, morcovi, ceapa, piept de porc, dafin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • o varză albă
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 600 g piept de porc
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu ulei se pune ceapa tocată ia călit si se presară cu sare.

Se adaugă varza tăiată mai mare şi uşor frecată cu sare. Se amestecă mereu pentru a ajuta la evaporarea apei din varză.

Se pun morcovii tăiaţi cuburi, se adaugă carnea, foile de dafin şi piperul.

Se acoperă cu apă şi se lasă la cuptor in jur de 45-50 de minute.

 

Varza cu piept de porc

Varza_cu_piept_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.