Varza la cuptor

Printeaza

Varza la cuptor din: varza, ulei, ceapa, piper.

Ingrediente:

  • 2 verze murate
  • 150 g ulei
  • 2 cepe
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se spală varza murată în 3-4 ape, pentru a şe desăra, se stoarce şi se taie mărunt.

Ceapa se curăţă, se taie solzişori şi se căleşte în ulei, cu pu­ţină apă.

Se adaugă varză şi se mestecă perma­nent până începe să se prăjească. Se adaugă pi­perul şi se dă la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.