Omletă cu Arpagic și Brânză Feta din: oua, arpagic, branza feta, rosii cherry, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Omleta este o opțiune delicioasă pentru micul dejun sau o gustare sățioasă. Arpagicul proaspăt adaugă o notă de prospețime, în timp ce brânza Feta conferă un gust sărat și cremos. Această omletă se prepară rapid și […]
Varza murata cu piept de porc
PrinteazaVarza murata cu piept de porc din: varza murata, piept de porc, morcov, ceapa, ulei, piper.
Ingrediente:
- o varză mică murată
- 100 g piept de porc
- un morcov
- o ceapă
- 6 linguri ulei
- 2 foi dafin
- piper boabe
Mod de preparare:
Varza murata cu piept de porc: Varza murată se gustă şi, dacă este prea sărată, se lasă 20 de minute în apă rece, la desărat. Pieptul de porc se taie şi se pune la călit în ulei cu ceapa tocată.
După ce s-a rumenit, se scoate.
pun în ulei încins varza tocată şi foarte bine scursă, boabele de piper şi foile de dafin. Se lasă 20 de minute să se călească, amestecând.
pune carnea, se adaugă morcovul curăţat şi tăiat mărunt, se toarnă 250 ml apă şi se lasă la fiert sub capac, pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Cartofi Copti cu Rozmarin și Cimbru
Cartofi Copti cu Rozmarin și Cimbru din: cartofi, rozmarin, cimbru, ulei de masline, sare, piper. Transformați simplii cartofi într-un deliciu aromat și crocant cu această rețetă de cartofi copți cu rozmarin și cimbru. Această combinație clasică de ierburi și condimente, împreună cu textura crocantă a cartofilor copti, creează un fel de mâncare simplu, dar extrem […]