Vinete cu sos de rosii la cuptor

Printeaza

Vinete cu sos de rosii la cuptor din: vinete, ulei, sos de roşii, sare, pătrunjel.

 

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • ulei
  • sos de roşii
  • sare
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Vinete cu sos de rosii la cuptor: Se aleg câteva vinete, se curăţă de coajă şi se taie în felii rotunde de o jumătate de centimetru.

Apoi se prăjesc în ulei cu puţină sare.

După ce sunt gata, sunt puse într-o tavă şi se acoperă cu sos de roşii.

Se mai lasă câteva minute la cuptor.

Se servesc calde, presărând deasupra puţin pătrunjel mărunt tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.