Vinete impanate cu rosii si usturoi din: vinete, usturoi, rosii, sare, untdelemn, verdeata.
Ingrediente:
6 vinete
3 căpăţâni usturoi
sare
un pahar untdelemn
10 roşii
5 legături verdeaţă
Mod de preparare:
Se coc vinete pe jumătate, se curăţă de coajă, se împănează cu usturoiul curăţat şi se aşează în tavă peste un rând de roşii curăţate de pieliţe, de seminţe şi tăiate felii.
Se presară cu verdeaţă, iar la urmă se mai pune un strat de roşii cu verdeaţă tocată şi untdelemnul.
Se lasă în cuptor până ce zeama de roşii a scăzut şi mâncarea s-a rumenit.
Vinete cu sos de rosii la cuptor din: vinete, ulei, sos de roşii, sare, pătrunjel. Ingrediente: 2 vinete ulei sos de roşii sare pătrunjel Mod de preparare: Se aleg câteva vinete, se curăţă de coajă şi se taie în felii rotunde de o jumătate de centimetru. Apoi se prăjesc în ulei cu puţină […]
Vinete gratinate cu branza dulce si rosii din: vinete, brânză dulce de vacă, roşii,faină, usturoi, ulei, verdeaţă. Ingrediente: 3 kg vinete 500 g brânză dulce de vacă 1 kg roşii 100 g faină 50 g usturoi 200 ml ulei 2 legături verdeaţă Mod de preparare: Vinetele, curăţate de coajă şi tăiate felii în lungime, se pudrează cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.