Vinete marinate cu ceapa calita

Printeaza

Vinete marinate cu ceapa calita din: vinete, ceapa, otet, untdelemn.

 

Ingrediente:

  • 1 vinete
  • 2 cepe mari
  • oţet
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă de coaja neagră, se taie felii, se pun într-un vas, se presară sare şi se lasă 30 de minute.

După ce au lăsat zeama amară, se storc cu mâna, se şterg şi se prăjesc pe ambele părţi, nu prea tare.

Se căleşte şi ceapa, în untdelemnul încins, până devine aurie.

Se pun feliile de vinete peste ceapă, se toarnă puţin oţet cu apă peste ele şi se lasă să fiarbă şi să scadă bine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.