Supa de ciuperci si arpacas

Supa de rosii cu carne

Supa de rosii cu carne din: carne de vita, ceapa, usturoi, suc de rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată de vită o ceapă 3 căţei usturoi 800 ml suc de roşii 600 ml supă de vită 100 g brânză topită 125 g paste 2 linguri ulei 2 fire ceapă verde sare […]

Clătite integrale umplute cu carne

Clatite cu carne de vita

Clatite cu carne de vita din: oua, lapte, faina, amidon, sare, unt, carne, orez, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 ouă 300 ml lapte 150 g făină 1 lingură amidon de porumb 1/2 linguriţă sare 100 g unt Umplutura: 350 g carne tocată vită 50 g orez cu bob lung 1 ceapă 2 linguri ulei […]

Ardei umpluţi cu nuci

Ardei grasi umpluti cu orez si carne

Ardei grasi umpluti cu orez si carne din: ardei, carne tocata, orez, oua, usturoi, rosii, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10-12 ardei graşi 450 g carne tocată de vită 20 linguri orez 2 ouă 3 morcovi 2 roşii mici 2 căţei usturoi o ceapă o linguriţă sare 2 linguri oţet 4 linguri ulei piper o […]

Carne de vita in paine

Carne de vita in paine

Carne de vita in paine din: oua, faina, ulei, carne de vita, ceapa, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: un ou 200 g făină 3 linguri ulei apă cât să se lege aluatul Pentru umplutură: 800 g carne tocată de vită 3 cepe 2 ouă o lingură apă rece 3 linguri ulei sare piper Mod de […]

Gulas de vita in paine

Gulas de vita in paine din: carne de vita, ceapa, rosii, ardei, boia, oregano, chimen, ulei, paine. Ingrediente: un kg carne de vită 500 g ceapă uscată 1/2 kg roşii bine coapte 2 ardei graşi 3 linguri boia 2 linguri oregano 2 linguri chimen o linguriţă boia iute 3 linguri ulei sare un litru supă […]

Tartă cu kaizer şi caşcaval

Tarta cu friptura de vita

Tarta cu friptura de vita din: friptura de vita, aluat foitaj, ceapa, morcovi, zucchini, roccoli, fulgi de chili, ulei, sare, piper.

Gutui umplute cu carne de vita

Gutui umplute cu carne de vita din: gutui, lamaie, unt, ceapa, carne, orez, sare, marar, piper. Ingrediente: 6 gutui mari 1 lămâie 6 linguri unt 1 ceapă 300 g carne tocată de vită 50 g orez 200 g piure de roşii mărar sare piper   Mod de preparare: Taie capacele de la gutui şi lasă-le […]

Tocanita cu perisoare

Tocanita cu perisoare de vitel si cartofi

Tocanita cu perisoare de vitel si cartofi din: cartofi, morcov, ceapa, usturoi, carne tocata de vitel, orez, ou, rosii, ulei, boia, cimbru, sare, piper, ienibahar, marar.

Tocana de vita picanta

Tocana de vita cu tarhon

Tocana de vita cu tarhon din: carne de vita, morcovi, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel, ulei, mustar, sare, cimbru, tarhon. Ingrediente: 400 g carne de vită 6 morcovi 5 cartofi o rădăcină ţelină mică o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 4 linguri ulei de măsline 2 cepe boabe de muştar sare cimbru tarhon   Mod de […]

Ficat galatean

Ficat cu legume

Ficat cu legume din: ficat de vita, ceapa, vin, ulei, sare, piper, cartofi, ardei, ceapa. Ingrediente: 650 g ficat de vită o ceapă 300 ml vin 2 linguri ulei sare piper 2 cartofi 2 ardei graşi 2-3 fire ceapă verde   Mod de preparare: Ficatul se taie fâşii pe lung şi se pune la călit […]

Gulas cu inima de vita

Gulas picant de vita

Gulas picant de vita din: pulpa de vita, ceapa, cartofi, ardei, morcovi, seminte, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg pulpă de vită 2 cepe mari 2 ardei graşi 8 cartofi 3 morcovi o linguriţă boia iute o linguriţă boia dulce o linguriţă seminţe de chimen 3 linguri pastă de roşii 100 ml ulei sare piper […]

Vita cu garnitura de cartofi copti

Friptura de vita cu cartofi copti

Friptura de vita cu cartofi copti din: muschi de vita, faina, sare, piper, ceapa, ulei, cartofi, verdeata. Ingrediente: o bucată muşchi de vita o linguriţa făină de muştar o linguriţă făină sare piper 4 cepe mari 2 linguri ulei Pentru garnitură: cartofi copţi verdeaţă, pentru decor salată de varză roşie fasole verde fiartă   Mod […]

Tagliatelle cu carne de vita

Tagliatelle cu carne de vita din: carne de vita, ceapa, morcov, suc de rosii, usturoi, cimbru, scortisoara, nucsoara, ulei, paste. Ingrediente: 650 g carne tocata de vita o ceapa un morcov 350 ml suc de roşii un cătel usturoi putin cimbru un praf scortisoară un praf nucsoară 2 linguri ulei 1/2 legătură pătrunjel sare si […]

Placinta cu carne de vita si marar

Placinta cu carne de vita si marar din: faina, ulei, ou, carne de vita, ceapa, bulion, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g faina 100 ml ulei un ou 4 linguri apă rece Pentru umplutură: 450 g carne tocată de vită o ceapa 3 linguri bulion mărar, după gust 3 linguri ulei sare si piper […]

Supa de burta si carne de vita

Supa de burta si carne de vita

Supa de burta si carne de vita din: burta de vita, carne de vita, morcovi, rosii, morcovi, praz, telina, pastarnac, unt, faina, magjiran, sare. Ingrediente: un kg burtă de vită curăţată 500 g carne de vită 4 morcovi 3 roşii un fir praz o felie dintr-o rădăcină de ţelină 2 rădăcini păstârnac o lingură unt […]

Rulou de vită

Rulouri de vita cu castravete in sos de legume

Rulouri de vita cu castravete in sos de legume din: antricot de vita, castravete murat, morcov, bacan, ou, mustar, sare, piper, morcovi, patarnac, telina, ulei, pasta de tomate, vin, supa de vita.

Tocana de vita cu salata

Cum se prepara Tocana de vita cu legume (VIDEO)

Tocana de vita cu legume: Ingrediente: 1 kg carne de vită 5 morcovi 1 kg cartofi roşii 4 frunze de apio sau 1 ţelină mică 2 rădăcini păstrârnac 4-5 linguri ulei de măsline 2 cepe mari 2 linguriţe sare 1 linguriţă boia boabe de piper cimbru, tarhon 250 ml vin alb 250 ml apă Cum […]

Sarmalute cu gulii

Sarmalute cu gulii din: carne tocata, gulii, ceapa, sare, piper, ienibahar, maghiran, funze de gulii, boia, suc de rosii, bors. Ingrediente: 300 g pulpă tocată de porc sau carne tocată de vită 5 gulii 5 cepe mici sare piper ienibahar măghiran 40 frunze de gulii boia dulce 1 I suc de roşii 200 ml borş […]

Ciorba de burta

Cum se prepara Ciorba de Burta (Video) – usor de preparat

Cum se prepara Ciorba de Burta: Ingrediente: 1 kg burtă de vită 1 kg rasol de vită 2 morcovi 2 cepe 1 ţelină mică 1 căpăţână usturoi 3-4 gălbenuşuri de ou 3-4 linguri oţet din vin 1 cană iaurt gras pătrunjel verde 1-2 linguriţe sare 1 linguriţă boabe de piper 1 frunză de dafin   […]

Ciorba cu sunca sau muschi de porc

Ciorba de rosii cu zdrente

Ciorba de rosii cu zdrente din: oase de vita, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, cartofi, faina, rosii, sare, piper, ou, verdeata.   Ingrediente: 500 g oase de vită cu măduvă 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel sau păstârnac 1 ţelină mică 1 ceapă 2 cartofi 20 g făină 300 g roşii congelate sau cuburi în bulion […]

Ruladă din carne de vită in aluat

Rulada de vita cu rodie

Rulada de vita cu rodie din: muschi sau pulpa de vita, ficat de vita, smantana, paine, rodie, oua, sare, piper, busuioc, ceapa, paine, lapte, porumb, ceapa, patrunjel. Ingrediente: 500 g muşchi sau pulpă de vită 150 g ficat de vită 200 g smântână 1 felie de pâine 1 rodie 2 ouă sare piper 1 lingură […]

Ciorba de burta cu usturoi

Ciorba de burta cu usturoi

Ciorba de burta cu usturoi din: burta de vita, usturoi, smantana, otet, sare, piper, oua, faina, mustar, morcovi, ceapa, pastarnac, ulei, gogosar. Ingrediente: 1,5 kg burtă de vită prefiartă 0,5 kg os de vită (de preferinţă cu măduvă) 1/2 căpăţână de usturoi 250 ml smântâna 100 ml oţet sare piper 5 gălbenuşuri 1 lingură cu […]

Gnocchi de cartofi cu cremă de bob şi creveţi

Vitel cu gnocchi

Vitel cu gnocchi din: carne de vitel, ardei, ceapa, rosii, usturoi, unt, ulei, sare, piper, boia, cartofi, faina. Ingrediente: 500 g carne de viţel 3 ardei graşi diferit coloraţi 1 ceapă 4 roşii 2 căţei de usturoi 1 lingură unt 1 lingură ulei sare piper boia Pentru gnocchi: 1 kg cartofi 400 g făină 1 […]

Carnaciori cu varza calita si piure de cartofi

Carnati de vita

Carnati de vita din: carne, sare, piper, boia, usturoi. Ingrediente: 3 kg carne de vită 2 kg carne grasă de porc 100 g sare 50 g piper 50 g usturoi pisat 100 g boia dulce   Mod de preparare: Se curăţă de pieliţă 3 kg carne de vită, se dă prin maşina de tocat cu […]

Raţă cu sos de prune în aluat

Vita cu sos

Vita cu sos din: carne de vita, morcovi, ulei, vin de orez, pasta de ardei, usturoi, ceapa, sare, zahar, ghimbir, piper, orez. Ingrediente: 500 g carne de vită 2 morcovi medii, tăiaţi julien 3-4 linguri cu ulei de susan 2 linguri cu vin de orez 1 linguriţă cu pastă de ardei iute 1 lingură cu sos […]

Tocanita de vitel cu mazare

Tocanita de vitel cu mazare

Tocanita de vitel cu mazare din: pulpa de vitel, mazare, morcov, ceapa, faina, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 250 g mazăre curăţată 400 g pulpă de viţel o ceapă uscată un morcov 2 linguri bulion o lingură făină verdeaţă 2 linguri ulei sare si piper   Mod de preparare: In ulei se pun ceapa şi […]

Rasol fiert in zeama de varza

Rasol cu legume

Rasol cu legume din: carne de vita, morcovi, cartofi, unt, sare. Ingrediente: 400 g carne de vită 2 morcovi 3 cartofi 25 g unt un praf sare   Mod de preparare Rasol cu legume: Carnea se curăţă de zgârciuri şi pieliţe şi se taie cuburi mici. Se pune carnea la fiert în apă rece cu […]

Muschi de vita in sos de vin rosu

Muschi de vita in sos

Muschi de vita in sos din: muschi de vita, ceapa, morcovi, faina, vin, rosii, dafin, cimbru. Ingrediente: 2 linguri ulei 1 kg muşchi de vită tăiat în cubuleţe 2 cepe medii, curăţate şi tăiate în felii 500 g morcovi, tăiaţi pe lungime, dacă sunt mari 4 tulpini de ţelină, feliate 2 linguri rase cu făină 200 […]

Ficat cu bacon si coniac

Ficat cu sos de piper

Ficat cu sos de piper din: ficat de vitel, unt, miere, piper, otet, paste, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4 felii ficat de viţel 50 g unt 2 linguri miere o lingură piper verde 3 linguri oţet balsamic sare piper 300 g paste 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Intr-o tigaie, se pun 30 g […]

Muşchi de vitel in cuptor

Muschi de vitel cu coniac

Muschi de vitel cu coniac din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac. Ingrediente: 100 ml smântână 2 linguri muştar dulce 2 linguri unt 4 felii de muşchi de viţel 200 ml coniac 100 g măsline fără sâmburi sare si piper   Mod de preparare Muschi de vitel cu coniac: Se amestecă 100 ml smântână […]