Vita Stroganoff cu paste proaspete

Vita Stroganoff cu paste proaspete

Vita Stroganoff cu paste proaspete din: pulpa de vita, tagliatelle, coniac, smantana, patrunjel, boia, unt, ulei, sare si piper. Ingrediente: 600 g pulpă de vită, pentru grătar 250 g tagliatelle proaspete 100 ml coniac 200 ml smântână 4 linguri frunze de pă­trunjel 1 linguriţă boia 20 g unt 1 lin­gură ulei sare piper   Mod […]

Fasii de carne de vita cu legume

Fasii de carne de vita cu legume

O reteta simpla si delicioasa de fasii de carne de vita cu legume din: muschid e vita, ardei gras verde, morcovi, suc de lamaie, ulei de masline, seminte de susan, sare si piper. Ingrediente: 400g muschi de vita 1 ardei gras verde 2 morcovi suc de lamaie ulei de masline 2 linguri seminte de susan […]

Varza calita cu paste si carne

Varza calita cu paste si carne

Varza calita cu paste, carne de vita, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 kg melcişori 2 verze potrivite 1/2 kg carne tocată de vită sare piper ulei   Mod de preparare: Tai mărunt varza, o presari cu sare şi după 10 minute o presezi de apă şi o pui cu ulei la călit. După ce […]

Antricot de vita la gratar cu sos si ierburi

Antricot de vita cu bere si legume

  O reteta delicioasa de antricot de vita cu bere si legume din: antricot de vita,  morcovi, ceapa, foi de dafin, cartofi, verdeata, coaja de lamaie, grasime, cimbru, oregano, sare si piper. Ingrediente: 400 g antricot de vită 2-3 morcovi 1 ceapă foi de dafin 2-3 cartofi verdeaţă 250 ml bere coajă de lămâie 25 […]

Pulpa de vita cu sos de hrean

Pulpa de vita cu sos de hrean din: sos de hrean, pulpa de vita, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: sos de hrean 1 bucată pulpă de vită 1 lingură ulei de măsline 1 linguriţă sare 2 linguri piper negru, măcinat mare   Mod de preparare: Pulpa de vita cu sos de hrean: Pulpa […]

Friptura taraneasca

Vita cu piure de conopida si cartofi

O reteta delicioasa de vita cu piure de conopida, cartofi, morcov, unt, lapte, pastarnac si sare. Ingrediente: 500 g carne de vită 1 păstârnac 1 morcov 1 conopidă 75 g unt 3 cartofi 100 ml lapte sare     Mod de preparare: Speli carnea, o tai felii şi o pui la fiert cu păstârnacul şi […]

Mâncare de vinete cu pui

Mancare de vinete cu carne de vita

O reteta delicioasa de mancare de vinete din: carne de vita, rosii, ceapa, usturoi, cascaval, sare, piper si verdeata.   Ingrediente: 2 vinete 2 roşii 2 cepe 1 căţel de usturoi 200 g carne de vită 100 g caşcaval sare piper verdeaţă     Mod de preparare: Tai mărunt ceapa şi usturoiul, carnea bucăţi şi […]

Mancare de castraveti cu carne de porc si vin

Mancare de carne de vita cu sos de smantana

O reteta delicioasa de mancare de carne de vita cu sos de smantana din: carne de vita, slanina, ceapa, legume, sare, boabe de piper, frunza de dafin, ghimber, smantana si otet sau suc de lamaie. Ingrediente: 600 gr carne de vită 50 gr slănină 1 ceapă mare 250 gr diferite legume de condimentare sare, boabe […]

Cum se prepara File de strut cu salata de sparanghel

File de vita

O retete simpla de file de vita din: file de vita, untdelemn, sare si piper. Ingrediente: 600 gr file de vită 6 linguri de untdelemn sare piper   Mod de preparare: Carnea o tăiem bucăţi de căte 150 gr şi o batem bine. Fileurile le frigem puţin în vas, pe ambele părţi. Scoatem carnea din […]

Friptura inabusita de vita cu gogosi din cartofi

Friptura inabusita de vita cu gogosi din cartofi

    O reteta delicioasa de friptura de vita cu gogosi din cartofi, vin rosu, ulei, sare, piper, faina, cascaval si oua. Ingrediente:  500 g antricot de vită 200 ml supă sau apă 100 ml vin roşu 250 ml ulei sare   Ingrediente gogoşi: 700 g cartofi 2 ouă 100 g caşcaval 100 g făină […]

Carne de vita in sos marinat

Carne de vita in sos marinat

Carne de vita in sos marinat din: muschi de vita, sare, piper, zahar, morcovi, patrunjel, ceapa, foi de dafin, ulei si smantana. Ingrediente: 400 g de muşchi de vită sare 7-8 boabe piper 2 linguri + 1 lingură oţet pentru acrit sosul 2 linguri de zahăr 1 lingură de apă 2 morcovi 1 legătură de […]

Musaca cu carne tocata de vita si pui

Retete zilei: Musaca cu carne tocata de vita si pui

Musaca cu carne tocata de vita si pui din: cartofi, carne tocata, ceapa, oua, smantana si unt.   Ingrediente: un kg cartofi 500 g + carne tocata (pui si vita in amestec) o ceapa doua oua smantana si/ sau iaurt 50 g unt pentru uns tava     Mod de preparare: Cartofii spalati se pun […]

Reteta zilei: Sote de vita cu salvie

Sote de vita cu salvie din: pulpa de vita, cartofi, ceapa, usturoi, vin, ulei, salvie, sare si piper.   Ingrediente:  600 gr pulpă de vită 400 gr cartofi 100 gr ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin 50 ml ulei 1 crenguţă de salvie 20 gr sare 2 gr piper   Mod de preparare: […]

Lasagna cu carne tocata

Reteta zilei: Lasagna cu carne tocata

O reteta absolut delicioasa de Lasagna cu carne tocata din: foi lasagna, carne tocata, ceapa, usturoi, vin rosu, bulion de rosii, sare, piper, unt, faina, lapte, cascaval si 1 ou. Poate te intereseaza si: Lasagna cu spaghete si sos de vita Lasagna cu vita si branza Lasagna cu pui si branza Ingrediente: 1 pachet foi […]

Pachetele de primavara cu carne tocata si legume

Reteta zilei: Pachetele de primavara cu carne tocata si legume

O reteta delicioasa de pachete de primavara cu carne tocata si legume din: pachet aluat foietaj, varza, ardei galben, ardei rosu, telina, ceapa verde, amestec de carne tocata, usturoi, morcovi, vegeta, boia dulce, sos de soia, sare, piper si oua. Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 1/2 varza 1 ardei galben 1 ardei rosu 1/2 telina […]

Sarmale în foi de praz cu piept de pui

Sarmale de Maramures

O reteta gustoasa de sarmale din: carne de vita, carne de porc, orez, ardei gras, ceapa, ulei, bulion, cimbru si marar. Ingrediente: 1/2 carne tocată, ames­tec de vită şi porc 1 cană orez spălat 2 ardei graşi trecuţi prin maşină 1-2 roşii mari măcinate (trecute prin maşina de tocat) 1 ceapă mare măcinată 200 ml […]

Ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii

Reteta zilei: Ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii

O reteta simpla si delicioasa de ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii din: carne de vaca, dovlecel, telina, ceapa, pastarnac, rosii in bulion, bors, sare si 2 oua. Ingrediente: 300-400 g carne de vaca 1 dovlecel 1 bucata telina 2 cepe 1 pastarnac 1 cutie rosii in bulion bors sare 2 oua […]

Muschi de vita inabusit cu sote de morcovi

Muschi de vita la tava

O reteta de muschi de vita cu usturoi, ulei, vin alb, cimbru si piper. Ingrediente: 1 muşchi de vită 1 căpăţână usturoi 1 lingură ulei 1 pahar vin alb cimbru piper   Mod de preparare: Speli muşchiul, îl împănezi cu usturoi, îl ungi cu ulei, îl presari cu piper şi cimbru şi-l aşezi într-o tavă. […]

Bors de bob

Reteta zilei: Bors de vita

Bors de vita din: carne de vita, bors, ceapa, morcov, telina, patrunjel sau pastarnac, sare, piper si patrunjel.   Ingrediente: apa carne de vita- cam 500 g jumatate de litru de bors o ceapa un morcov o telina mica o radacina de patrunjel sau de pastarnac verdeata: patrunjel sare piper   Mod de preparare: Carnea […]

Carpaccio de vita cu menta

Carpaccio de vita cu parmezan si busuioc – usor de preparat

O reteta foarte simpla si delicioasa de carpaccio de vita cu parmezan si busuioc din: carpaccio de vita, parmezan, busuioc, piper si ulei de masline. Ingrediente: patru carpaccio de vită 20 g brânză parmezan o frunză de busuioc piper negru zdrobit ulei de măsline   Mod de preparare: Brânza se rade, frunza de busuioc se […]

Vita cu morcovi si portocale

Vita cu morcovi si alte legume

O reteta absolut delicioasa de: vita cu morcovi si alte legume din: carne de vita, sare, piper, ulei, supa, morcovi, ceapa, maghiran, coacaze, foaie de dafin si boabe de piper. Ingrediente: 1,5 kg de carne de vită (fără grăsime) sare piper 2 linguri ulei 1 l de supă 1 kg de morcovi mici 6 cepe […]

Cum se prepara Lasagna

Cum se prepara Lasagna (video)

Cum se prepara Lasagna. Lasagna. Descoperă secretul unei lasagne clasice italiene! Acest preparat bogat în istorie și savoare aduce în bucătăria ta aroma autentică a Italiei. Păstrând tradiția, această rețetă combină straturi suculente de paste, sos de carne bogat și o cremozitate perfectă a bechamelului. Urmează pașii noștri simpli pentru a crea o capodoperă culinară! […]

Carne de vită cu roşii

Carne de vită cu roşii din: fenicul, ardei gras, ardei iute, ardei capia, vin alb demisec, zahar tos, sare, piper, ulei de floarea soarelui si tarhon. Ingrediente: 800 g carne de vită 3 cepe o bucată de fenicul doi ardei graşi un ardei iute mic un ardei capia 4 roşii 300 ml vin alb demisec […]

Cateva Retete pentru Gratar

Frigărui de vită cu sos hoisin

O reteta de frigarui de vita cu sos hoisin din: usturoi, ghimbir ras, suc de limete, piept de vaca, sos hoisin si ketchup. Ingrediente: 32 de frigărui de lemn 4 căţei de usturoi două linguri de ghimbir ras 110 ml suc de limete 500 g piept de vacă 110 ml sos hoisin două linguri de […]

Muschi de vita cu piper si sos de hrean

Muschi de vita cu piper si sos de hrean

O reteta de muschi de vita cu piper negru, piper alb, sos de hrean, smantana si sare. Ingrediente: 1/2 kg muşchi de vită 10 linguri muştar 2 linguri piper negru 2 linguri piper alb ulei 100 m smântână 3 linguri hrean ras sare   Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăţi potrivite pe care […]

Friptura de caprioara cu zmeura

Friptură de muşchi de vită cu unt

O reteta de friptura de muschi de vita cu unt din: muschi de vita, ulei de masline, sare, piper, maduva de os, ceapa, vin alb sec, unt nesarat, suc de lamaie, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: un muşchi de vită de aproximativ 2-3 kg două linguri de ulei de măsline sare piper proaspăt măcinat pentru […]

Vită cu sos de oţet şi spanac

Vită cu sos de oţet şi spanac

O reteta de vita cu sos de otet si fruze de spanac, margarina, otet balsamic si ceapa rosie. Ingrediente: 1 muschi de vita 1/2 ceasca de vin rosu 150 g frunze de spanac margarina slaba 1 lingura otet balsamic 1 ceapa mare rosie   Mod de preparare: Spală bine frunzele de spanac şi lasă-le la […]

Ciorbă de văcuţă cu legume

Ciorbă de văcuţă cu legume

O reteta de ciorba de vacuta cu legume din carne sau rasol de vita, ceapa, morcov, telina si albitura, ardei gras, varza alba, cartofi, fasole verde, rosii, smantana, bors, sare si patrunjel sau leustean. Poate te intereseaza si: Ciorba de vacuta Reteta zilei: Ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii Ingrediente: carne sau […]

Ciorbă de coadă de vacă

Ciorbă de coadă de vacă din: coada de vaca, usturoi, ceapa, morcov, foi de dafin, oua, smantana, otet, piper, sare, faina si leustean. Ingrediente: 1 kg coadă de vacă 1 căpăţână de usturoi 1 ceapă mare 1 morcov mai mare 3 foi de dafin 5 ouă 5 linguri de smântână 3 lin­guri oţet piper boabe […]

Cum se prepara vaca Bourguignon (video)

Cum se prepara vaca BourguignonCum se prepara vaca Bourguignon – Beef Bourguignon, sau Vaca Bourguignon, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate mâncăruri din bucătăria franceză. Originar din regiunea Burgundia, acest fel de mâncare clasic de vită este îmbogățit cu arome complexe datorate vinului roșu, baconului, ciupercilor și cepei. Preparat lent, până când carnea […]

Antricot de vită bănăţean

Antricot de vită bănăţean

O reteta foarte simpla de antricot de vita cu mazare, ciuperci, ulei, faina, cartofi, verdeata, piper si sare. Ingrediente: 1,5 kg antricot de vită 250 g mazăre conservă 300 g ciuperci 200 ml ulei 100 g făină 2,5 kg cartofi verdeaţă piper sare   Mod de preparare:   Porţionezi antricoatele, le baţi uşor cu ciocanul, […]

Carpaccio de vita cu salata asortata

Carpaccio de vita cu orez

O reteta carpaccio de vita cu orez basmatic, ulei de masline, sos worcester, sare, piper si salvie. Ingrediente: 100 g muşchi de vită 20 ml ulei de măsline 100 g orez basmatic sos Worcester sare şi piper după gust salvie   Mod de preparare: Muşchiul de vită se condi­mentează cu sare şi piper, apoi se […]