Fazan la cuptor cu garnitura de cartofi prajiti si salata verde

Piept de fazan cu ficat

Piept de fazan cu ficat din: bacon, ceapa, slaninuta, piept de fazan, sare, piper, cuisoare, nucsoara, supa, ficat de vitel, chifle, smantana, galbenusuri.   Ingrediente: 150 g bacon 1 ceapa 200 g slaninuta 500 g piept de fazan sare piper asortat cuisoare macinate nucsoara macinata 100 ml supa 150 g ficat de vitel 2 chifle […]

Tocanita de vitel cu mazare

Tocanita aromata cu carne de vitel

Tocanita aromata cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, cartofi, bulion, usturoi, supa de legume, sare, piper, ulei, patrunjel, foaie de dafin. Ingrediente: 500 g carne de vitel 4 cepe 8 cartofi 2 linguri bulion 6-7 catei de usturoi tocati 1 cana apa fierbinte sau supa de legume sare piper ulei patrunjel 1 […]

Tocanita de cartofi cu ciuperci

Tocanita de vitel cu cartofi si ciuperci

Tocanita de vitel cu cartofi si ciuperci din: carne de vitel, cartofi, ciuperci, ceapa, morcovi, sare, piper, boia, rosii, usturoi, patrunjel, ulei.   Ingrediente: 500 g carne de vitel taiata cubulete 700 g cartofi 200 g ciuperci 3 cepe 2 morcovi sare piper 1 lingurita boia iute 1 lingurita boia dulce 3 rosii 6 catei […]

Ficat de vitel in sos picant

Ficat de viţel cu sos picant

Ficat de viţel cu sos picant din: file de vitel, vanata, spanac, ardei capia, rosii, arde iute, malai, morcov, apa, sare, ulei de floarea soarelui, sare, piper, usturoi, marar.   Ingrediente: 600 g file de vitel o vanata 300 g spanac verde 3 ardei capia 6 rosii un ardei iute 250 g malai un morcov […]

Antricot de vitel umplut cu pui

Antricot de vitel cu sos de lamaie

Antricot de vitel cu sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, vin, patrunjel verde, sare, piper alb. Ingrediente: 4 antricoate de vitel, fara os 4 linguri unt 8 felii de bacon 2 lamai 2-3 linguri faina 1 lingura vin alb 1 legatura patrunjel verde sare piper alb macinat   Mod de […]

Reteta zilei: Friptura de vitel cu legume la cuptor

Friptura de vitel cu legume la cuptor din: carne de vitel, vin rosu, ciuperci, unt, suc de rosii, ulei de masline, ceapa, morcovi, foi de dafin, ardei gras, usturoi, cimbru, boia de ardei, piper, curry, sare.   Ingrediente: 800 grame carne de vitel 400 de grame de vin rosu 100 de grame de ciuperci 20 […]

Supa cu carne de vitel

Supa cu carne de vitel din: carne de vitel, patrunjel, morcovi, cimbru, faina, unt, ou, apa, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 1/2 carne de vitel 1 patrunjel 2-3 morcovi 1 crenguta cimbru 1 lingura faina 50 g unt 1 ou 2 l apa 1 legatura verdeata sare piper   Mod de preparare: Speli bine carnea şi […]

Medalioane de viţel cu avocado şi ghimbir

Medalioane de viţel cu ciuperci şi morcovi

Medalioane de viţel cu ciuperci şi morcovi din: morcovi, unt, zahar, supa de legume, ciuperci de padure, usturoi, file de vitel, ulei, sare, piper, ceapa, vin, smantana, rozmarin, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 8 morcovi 3 linguri unt 3 linguri zahar 200 ml supa de legume 500 g ciuperci de padure 1 catel de usturoi 600 g […]

Friptura umpluta

Friptură de viţel umplută

Friptură de viţel umplută din: carne de vitel, zucchini, boia, piper, sare, ciuperci, ardei gras, bacon, pesmet, patrunjel, untura, vin, smantana. Ingrediente: 800 g carne de vitel  (piept sau pulpa) 100 g zucchini (dovlecel) boia piper sare 75 g ciuperci champignon 75 g ciuperci pleurotus 1 ardei gras rosu 100 g bacon sau costita de […]

Rulada de vitel cu ciuperci si spanac

Rulada de vitel cu ciuperci si spanac din: pulpa de vitel, sunca, cascaval, ciuperci, spanac, ou, pesmet, ceapa, vin, unt, ulei, cimbru. Ingrediente: 1 kg pulpa de vitel 150 g sunca 3 linguri cascaval ras 150 g ciuperci 100 g spanac fiert 1 ou 1 lingura pesmet 1 ceapa 100 ml vin 1/2 linguri unt […]

Pateu de ciuperci cu oregano

Cotlete cu legume si sos

Cotlete cu legume si sos din: cotlete de porc, faina, sare, iaurt, ulei, vin, ceapa, usturoi, bulion, piper boabe, condimente, cartofi. Ingrediente: 6 cotlete de porc sau vitel 2 linguri cu faina sare 1 pahar cu iaurt 1 ceasca plina cu ulei 1 pahar cu vin alb 1 ceapa usturoi 1 lingura cu bulion piper […]

Vitel la tigaie cu legume

Vitel la tigaie cu legume din: muschi de vitel, ghimbir, sos de soia, vin dulce, morcovi, broccoli, ceapa, usturoi, ulei, mazare, sare. Ingrediente: 4 felii muschi de vitel o bucatica de ghimbir (3 cm) 1 lingura sos de soia 50 ml vin dulce 2 morcovi 250 g broccoli 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 […]

Dovlecei cu ciuperci

Dovlecei umpluti cu carne de vitel si ciuperci

Dovlecei umpluti cu carne de vitel si ciuperci din: ardei iute, ceapa verde, mere, carne tocata de vitel, dovlecei, ciuperci, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 1 ardei iute 2 cepe verzi 2 mere 300 g carne tocata de vitel 4 dovlecei 200 g ciuperci Champignon 1 linguri ulei 2 fire busuioc proaspat sare piper   […]

Muschi de vitel

Muşchi de viţel cu sos de ciuperci

Muşchi de viţel cu sos de ciuperci din: muschi de vitel, ciuperci, ceapa verde, smantana, ceapa rosie, usturoi, sos de soia, frunza de dafin, galbenus de ou, ulei, sare, piper, cimbru, vin rosu, otet. Ingrediente: 600 g muschi de vitel 400 g ciuperci o legatura de ceapa verde 200 ml smantana dulce o ceapa rosie […]

Steak de vitel

Steak de vitel in sos de vin

Steak de vitel in sos de vin din: cotlet de vitel, sare, piper, ulei de masline, vin de porto, ceapa verde, ou, mustar, unt, ciuperci. Ingrediente: 600-800 g cotlet de vitel sare piper 100 ml ulei de masline 100 ml vin de Porto 3 cepe verzi 1 ou 1 lingurita mustar 1 lingurita unt ciuperci […]

Bame cu carne si usturoi

Carne de vitel cu bame

Carne de vitel cu bame din: carne de vitel, ulei, ceapa, faina, bulion, bame, rosii, verdeata, otet, sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 600 g carne de vitel 100 ml ulei 1-2 cepe 50 g faina 75 g bulion 750 g bame 250 g rosii 1 legatura verdeata 100 ml otet sare zeama de la 1 […]

Viţel cu ciuperci si sos

Viţel cu ciuperci si sos din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, unt, supa de carne, smantana, faina, verdeta, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de vitel 400-500 g ciuperci 1-2 cepe 25 g unt 1 cana supa de carne sau de legume 1 ceasca smantana 1 lingurita faina 1 lingura verdeata tocata (marar si patrunjel) […]

Pulpa de vitel la tava cu legume

Friptura de vitel la tava

Friptura de vitel la tava din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai […]

Piept de vitel cu fasole verde

Piept de vitel cu fasole verde din: piept de vitel, unt, fasole verde, ceapa, faina, suc de rosii, supa de zarzavat, marar, sare, piper. Ingrediente: 700 g piept de vitel 100 g unt 600 g fasole verde 3 cepe 1 lingura faina 4 linguri suc de rosii 1,5 l supa de zarzavat 1 legatura marar […]

Ciorba taraneasca cu carne de vitel

Ciorba taraneasca cu carne de vitel din: carne de vitel, apa, varza, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ciuperci, ardei, ulei, ou, smantana, bors, sare, piper, marar, leustean. Ingrediente: 500 g carne de vitel 2 l apa 1 varza mica alba 4-5 cartofi 2 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 ceapa 5-6 ciuperci champignon 1 […]

Salata orientala

Friptura de vitel cu sos de rosii

Friptura de vitel cu sos de rosii din: carne de vitel, rosii, usturoi, cimbru, marar, ulei, sare, piper boabe. Ingrediente: 1 kg carne de vitel 4-5 rosii usturoi cimbru marar tocat ulei sau unt sare piper boabe   Mod de preparare: Curăţaţi carnea, o tăiaţi felii groase de 3-4 cm, o rumeniţi în ulei sau […]

Ciorba de vitel, cu varza rosie

Ciorba de vitel, cu varza rosie din: carne de vitel, ceapa, cartofi, varza rosie, ulei, scortisoara, patrunjel verde, morcovi, nucsoara, cuisoare, cimbru, piper, sare. Ingrediente: 350 g carne de vitel 2 cepe 500 g cartofi 500 g varza rosie 2 linguri ulei 1 varf de cutit scortisoara macinata 1 legatura patrunjel verde 2 morcovi 1 […]

Rulouri de vitel cu broccoli si ton

Rulouri de vitel cu broccoli si ton din: muschi de vitel, ton, ulei de masline, rosie, ardei gras, rozmarin, sare, piper, boia iute. Ingrediente: 400 g muschi de vitel 200 g ton 4 linguri ulei de masline 1 rosie 1 ardei gras 1 ceapa 8 crengute de rozmarin sare piper boia iute   Mod de […]

Cotlete de vitel cu andive

Cotlete de vitel cu ciuperci si sos

Cotlete de vitel cu ciuperci si sos din: cotlete de vitel, orez, ciuperci de padure, migdale, ulei, unt, nucsoara, smantana, salata verde, sare, piper, curry. Ingrediente: 4 cotlete mai mari de vitel 250 g orez 200 g ciuperci de padure 200 g migdale 5 linguri ulei 50 g unt 1/2 lingurita nucsoara 3 linguri smantana […]

Tocanita cu costita de vitel

Tocanita picanta de vitel

Tocanita picanta de vitel din: pulpa de vitel, ardei capia, ceapa, boia, pasta de rosii, ulei, sare, patrunjel. Ingrediente: 600 g pulpa de vitel 4 ardei capia 4 cepe o lingurita boia iute pasta de rosii 3 linguri ulei sare patrunjel   Mod de preparare: Carnea se taie fâşii înguste care se rumenesc pe ambele […]

Cotlete de vitel la cuptor

Cotlete de vitel cu sos si ceapa

Cotlete de vitel cu sos si ceapa din: ceapa, ulei, bulion, bere neagra, supa, ienibahar, cuisoare, cotlete de vitel, sare, piper, boia, patrunjel. Ingrediente: 5 cepe 6 linguri ulei 1 lingurita bulion 250 g bere neagra 150 ml supa 1 varf de cutit ienibahar macinat 1 varf de cuisoare macinate 4 cotlete de vitel (a […]

Rulouri de vitel cu orez si slanina

Rulouri de vitel cu orez si slanina din: pulpa de vitel, orez, ou, slanina, sare, boia, vin, untura, cimbru. Ingrediente: 600 g pulpa de vitel 200 g orez fiert 1 ou 150 g slanina sare boia 1 pahar vin alb 1 lingura untura cimbru   Mod de preparare: Tai carnea bucăţi cât mai subţiri şi […]

Muschi de vitel cu spanac

Muschi de vitel cu spanac din: spanac, mustar, unt, lapte, muschi de vitel, lamaie, cartofi, ulei, miere, sare, piper.   Ingrediente: 600 g spanac 50 g muștar 50 g unt 100 ml lapte 400 g mușchi de vițel 1/2 lămâie 6 cartofi ulei miere sare piper   Mod de preparare: porționează mușchiul și se unge […]

Friptura de vitel cu cartofi

Muschi de vitel cu cartofi, rosii si busuioc

Muschi de vitel cu cartofii, rosii si busuioc din: vin, apa minerala, muschi de vitel, cartofi, rosii, busuioc, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 300 ml vin roșu 200 ml apă minerală 1 mușchi de vițel 6 cartofi 4 roșii busuioc uscat rozmarin ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se presară […]

Burger dietetic cu cartofi

Burger dietetic cu cartofi din: carne de vitel, cartofi, cascaval, ceapa, unt, usturoi, cimbru, sare, piper, boia iute, chifle, ulei de masline. Ingrediente: 400 g carne de vitel 500 g cartofi noi 4 felii de cascaval 2 cepe 50 g unt 2 catei de usturoi cimbru sare piper boia iute 4 chifle 50 ml ulei […]

Medalion de vitel cu sos de hrean

Medalion de vitel cu dulceata de ceapa

Medalion de vitel cu dulceata de ceapa din: dulceata de ceapa, unt, ardei gras, morcovi, fasole verde, medalion de vitel, lamaie, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 100 g dulceață de ceapă 100 g unt 2 ardei grași 2 morcovi 10-15 teci fasole verde 6 bucăți medalion de vițel 1 lămâie ulei sare piper   Mod […]

Bors din piept de vita si legume

Ciorba de vitel cu ciuperci

Ciorba de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, telina, radacina de patrunjel, morcovi, gogosar, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de viţel 4-5 ciuperci 1 ceapă 1 ţelină 2 rădăcini de pătrunjel 2 morcovi 1 gogoşar sare piper   Mod de preparare: Într-o oală se pune carnea la fiert, în apă cu […]