Bruschete cu Brânză Mozzarella și Pesto: un aperitiv italian clasic, perfect pentru orice ocazie. Această combinație delicioasă de pâine crocantă, brânză Mozzarella topită și pesto aromat este nu doar ușor de preparat, dar și extrem de gustoasă. Perfecte pentru petreceri, întâlniri sau chiar o gustare rapidă, aceste bruschette vor fi cu siguranță un succes. Cu […]
Zacusca de dovlecel patison
PrinteazaZacusca de dovlecel patison din: dovlecei, morcov, ardei, ceapa, rosii, sare, foaie de dafin, piper, ulei.
Ingrediente:
- 2-3 dovlecei patison
- 1 morcov mare
- 1 ardei gras roşu
- 2 cepe
- 4 roşii mari
- sare
- 1 foaie de dafin
- 4-5 boabe piper
- 6 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli bine legumele, apoi le cureţi. Tai fideluţă ardeiul, toci mărunt ceapa, dai pe răzătoarea mare morcovul şi patisonul, iar roşiile, curăţate de pieliţe şi seminţe, le tai mărunt.
Intr-un vas emailat încingi uşor uleiul şi căleşti legumele astfel: mai întâi ceapa, apoi morcovul, ardeiul, patisonul, iar cand acestea s-au inmuiat, adaugi rosiile.
Lasi vasul la foc moale şi amesteci încontinuu până când scade bine. Adaugi sare, boabe de piper, foaie de dafin sfaramata.
Iei vasul de pe foc dupa ce a mai fiert cateva minute cu condimentele si torni fierbinte in borcane bine sterilizate si caldute.
Legi borcanele cu celofan dublu, apoi le infasori in paturi pana se racesc complet.
Pofta buna!
Cafea Arabica: Cel mai Popular Tip de Cafea
Cafea Arabica: Cel mai Popular Tip de Cafea, Cunoscuta pentru Gustul Sau Fin si Arome Complexe – Tot ce Trebuie Stiut. Cafeaua Arabica este recunoscuta la nivel global ca fiind cea mai apreciata si consumata varietate de cafea. Cunoscută pentru gustul său fin și aromele complexe, cafeaua Arabica reprezintă aproximativ 60-70% din producția mondială de […]