Zacusca de morcovi si mere

Printeaza

Zacusca de morcovi si mere din: rosii, morcovi, mere, gogosari, ardei iute, usturoi, ulei, otet, zahar, aspirina, sare.

Ingrediente:

  • 2,5 kg roşii
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg mere curăţate
  • 1 kg gogoşari
  • 3-4 ardei iuţi
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar oţet
  • 1 pahar zahăr
  • 4-5 aspirine
  • sare

 

Mod de preparare:

Zacusca de morcovi si mere: Dai prin maşi­na de tocat roşiile, morco­vii, merele, gogoşarii, ardeii. Fierbi amestecul timp de 1 oră. Adaugi usturoiul pisat, aspirina şi sare după gust.

Mai fierbi 5 minute. Pui zacusca în borcane, le capsezi şi le sterilizezi 20 de minute. Apoi le laşi să se răcească treptat, învelite în pături, până a doua zi. Dacă ai gogoşari la conge­lator, poţi pregăti zacusca şi pe timpul sezonului rece.

Poţi pregăti o cantitate mai mică de zacuscă, pe care o poţi consuma proaspătă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cuba Libre – Cum să prepari cocktail-ul cubanez clasic

din: rom alb, coca cola, gheata, lime. Cuba Libre este un cocktail emblematic care combină romul cubanez cu cola și lămâie sau lime pentru un gust răcoritor și delicios. Acest cocktail a câștigat popularitate în jurul anului 1900 în Cuba, de unde și provine numele său. […]

Pastarnac glazurat

din: pastarnac, unt, ceapa, indulcitor, concentrat de vita, paprika. Rădăcina de pastarnac poate fi folosită în diverse moduri culinare. Poate fi consumată crudă, tăiată felii subțiri și adăugată în salate, sau poate fi gătită prin fierbere, coacere sau prăjire. Pastarnacul are un gust dulce și ușor aromatic, cu nuanțe de nucșoară și piper. Este […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • topic576

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.