Zarzavat pentru supe si ciorbe in suc de rosii

Printeaza

Zarzavat pentru supe si ciorbe in suc de rosii din: morcovi, rosii, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 2 kg morcovi
  • 2 kg roşii
  • 2 kg ceapă
  • 2 ţeline mari
  • 3 păstârnaci
  • 3 pătrunjei (rădăcini)
  • un pahar sare

 

Mod de preparare:

Zarzavat pentru supe si ciorbe in suc de rosii: Se iau 2 kg morcovi, 2 kg roşii, 2 kg ceapă, 2 ţeline mari, 3 păstârnaci, 3 pătrunjei (rădăcini) şi un pahar sare.

Zarzavatul se curăţă, se spală şi se lasă să se scurgă de apă. Intre timp se spală bine şi se opăreşte maşina de tocat came, la care se ataşează o sită cu găuri mari.

Zarzavaturile, bine zvântate, se trec pe rând prin maşină, lăsând tocatura într-un vas mare. Se adaugă sarea, se amestecă bine şi se aaşează imediat în borcane.

Se închid cu folie adezivă. Se fierb la bain-marie, în prima zi, 20 minute, iar a doua zi, 10 minute.

 

Savurati!

 

 

 

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Pun si eu anul asta niste zarzavat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.