Aluat cu ceafa afumata

Printeaza

O reteta simpla de aluat cu ceafa afumata din: ceafa afumat, faina alba, lapte, oua, sare si piper.

Ingrediente:Aluat cu ceafa afumata

  • 10 felii ceafă afumată
  • 8 linguri faină albă
  • 2 căni lapte proaspăt
  • 4 ouă
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se fierb în apă, la foc mic, feliile de carne, câteva minute. Se scot, se scurg bine şi se prăjesc în ulei încins, pe ambele feţe. Separat, se prepară un aluat din faină, ouă, lapte şi sare. Se toarnă peste carne, se piperează şi se lasă zece minute la foc mic. Se acoperă cratiţa cu un capac şi se mai lasă cinci minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.