Aluat franjurat

Printeaza

O reteta foarte simpla de aluat franjurat din faina, unt, branza de vaci, sunca, cascaval si ciuperci

Ingrediente:Aluat franjurat

  • 250 g faina
  • 250 g unt
  • 250 g branza de vaci

umplutura:

  • 200 g sunca
  • 150 g cascaval
  • 150 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Freci branza de vaci cu unt si un praf de sare. Adaugi faina si framanti. Dari la rece 8 ore. Intinzi aluatul asa incat sa obtii un dreptunghi. Tai laturile mici ca pe niste franjuri late de 3 cm.

Pui la mijloc in straturi, sunca, cascaval (branza) si apoi ciuperci. Apoi aduci franjurile unul peste alutul, tintr-o parte si alta pe rand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.