Antricot marinat

Printeaza

Antricot marinat din: antricot, cartofi, mere, ciuperci, sfecla, sos Worcester.

Ingrediente:Antricot marinat

  • 1 antricot de vită tânără
  • 500 g cartofi pai
  • 8-10 mere coapte
  • ciuperci umplute
  • salată de sfeclă roşie
  • sos Worcester

 

Mod de lucru:

Puneţi antricotul de peste 1 kg într-un vas de porţelan, cu 1 pahar de vermut, 1 linguriţă de piper boabe, 1 ceşcuţă de ulei şi 5 căţei de usturoi. Lăsaţi la macerat 6-8 ore, întorcând bucata de antridot la fiecare oră.

Pregătiţi o frigare şi frigeţi antricotul timp de 1 oră.

Puneţi sare, piper şi, pe parcurs, ungeţi friptura cu zeama de la macerat.
Când este gata, tăiaţi friptura felii, aşezaţi-le pe un platou, apoi garnisiţi-le cu cartofi pai, mere curăţate, coapte şi ciuperci mari, umplute.

Aduceţi preparatul la masă, serviţi-l cu salată de sfeclă şi sos Worcester.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.