combină gustul bogat al cărnii afumate cu prospețimea spanacului pentru a crea un mic dejun sățios sau o cină rapidă și delicioasă. Aceasta rețetă este perfectă pentru zilele în care ai nevoie de o masă consistentă și reconfortantă, gata în doar câteva minute. Timp de preparare Pregătire: 10 minute […]
Aperitiv cu dovlecei
PrinteazaAperitiv cu dovlecei din: dovlecei, marar, oua, crema de branza, unt, malai, sare grunjoasa, piper, ceapa verde, ou, smantana, mustar, ulei de masline si rosii.
Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 2 legaturi marar
- 2 oua
- 150 g crema de branza
- 150 g pesmet
- 50 g unt
- 3 linguri malai
- sare grunjoasa
- piper negru macinat
- o legatura ceapa verde
- un ou batut
- 100 g smantana
- o lingura mustar
- ulei de masline
- rosii pentru ornat
Mod de preparare:
Dovleceii se dau pe râzătoare si se scurg bine de zeamă. Se topeşte untul în tigaie şi se adaugă pesmetul. perpeleşte până devine auriu.
pun dovleceii într-un bol si se amestecă cu ouăle, pesmetul, crema de brânză, mărarul tocat mărunt, sare şi piper, după gust.
adaugă ceapa verde tăiată mărunt şi se frământă compoziţia.
modelează în palmă, se trec prin mălai şi ou bătut cu muştar şi se prăjesc în ulei de măsline. servesc cu smântână şi felii de roşii.
Aperitiv cu dovlecei
Pofta buna!
Merlot: Vinul Elegant și Versatil
Merlot este un vin roșu care, de-a lungul decadelor, a câștigat inimile iubitorilor de vin din întreaga lume. Este un vin cu o personalitate ușor de recunoscut, caracterizat prin arome de fructe coapte, taninuri moi și o structură […]