Ardei copti umpluti cu carne

Printeaza

Ardei copti umpluti cu carne

Ardei copti umpluti cu carne din:  ardei gras, piept d epi, morcov, patrunjel, rosie, lamaie, ulei, sare, ulei.

Ingrediente: 

  • 3 ardei divers coloraţi
  • 1/2 piept de pui
  • 1 morcov mic
  • 1 rădăcină de pătrunjel mică
  • 1 roşie
  • 1/2 linguriţă zeamă de lămâie
  • 1/2 linguriţă ulei
  • 1 fir de pătrunjel verde
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Coci ardeii pe o tablă pe aragaz şi când unt gata, îi presari cu sare şi îi laşi să se răcească. Cureţi mor- ovul şi rădăcina de pătrunjel şi le pui la fiert cu carnea în apă cu puţină sare. După ce au fiert toate, le scurgi tai carnea şi legumele felii şi le amesteci cu  pătrunjelul tăiat mărunt şi un praf de sare.

Cureţi şi ardeii copţi cu grijă ca să nu-i rupi, îi umpli cu carnea si legumele pregatitesi-i asezi pe o farfurie. Speli rosiile, le tai felii, le asezi langa ardei si le stropesti cu uleiul si zeama de lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.