Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect din: cotlete de porc fara os, ulei de masline, usturoi, boia, sare, piper negru, cimbru, rozmarin. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță boia de ardei dulce 1 linguriță […]
Ardei la tigaie
PrinteazaArdei la tigaie din: ardei gras, fenicul, mazare, kaizer afumat, ulei, sare, piper si oua.
Ingrediente:
- câte 1 ardei gras roşu, galben şi verde
- 1 bulb de fenicul
- 150 g de mazăre congelată
- 50 g de kaizer afumat
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
- 4 ouă
Mod de preparare:
Pregătiţi legumele. Tăiaţi ardeiul cuburi, iarfeni- culul, fâşii. Lăsaţi mazărea să se dezgheţe. Tăiaţi kaizerul fâşii.
Prăjiţi-l într-o tigaie, apoi aşezaţi-l pe o farfurie. Incingeţi alt ulei într-o tigaie. Adăugaţi ardeiul şi feniculul şi prăjiţi totul cca. 1 minut, amestecând încontinuu.
Turnaţi 100 ml de apă, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi totul să fiarbă la foc mic 10 minute.
Adăugaţi mazărea şi kaizerul, apoi condimentaţi totul şi fierbeţi alte 3 minute.
Spargeţi ouăle unul câte unul peste legume şi lăsaţi-le să se umfle. Ornaţi totul după cum doriţi.
Pentru garnitură puteţi prepara piure de cartofi, lată o mâncare uşor de preparat şi cu un gust excelent.
Ardei la tigaie
Poftă bună!
Salată de Varză Roșie și Portocale
Salată de Varză Roșie și Portocale. din: varza rosie, portocale, ceapa rosie, nuci, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper. Această salată este bogată în arome și culori, oferind o combinație perfectă de dulce și acid, iar varza roșie adaugă o crocantă plăcută. Ingrediente: 1/2 varză roșie, tăiată mărunt 2 portocale mari, curățate […]