Ardei umpluţi cu branză

Printeaza

Ardei umpluţi cu branză

Ingrediente:Ardei umpluţi cu branză

  • 1 kg ardei
  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea pasteurizată
  • 1 legătură mărar
  • 3-4 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Ardeii se spală, li se îndepărtează cotorul, li se scot seminţele şi se pun la scurs cu gura în jos. Cu o lingură de lemn, se freacă brânza dulce cu brânza telemea, dată prin râzătoare, cu smântână şi cu mărarul tocat fin.

Se obţine o pastă omogenă cu care se umple ardeii. Se aşază pe un platou şi se pun în frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.