Aripioare glazurate
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de aripioare glazurate din: aripioare de pui, ulei de floarea soarelui, miere, mic de condimente, usturoi, coaja de lamaie si patrunjel.
- 1 kg aripioare de pui
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 3linguri miere lichidă
- 1 linguriţă mix de condimente
- 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
- coaja rasă de la 1 lămâie, plus sferturi pentru servit
- frunze de pătrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 7/220 C. Pune aripioarele de pui intr-o tava de copt, stropeste-le cu ulei si miere cat sa acopere complet aripioarele.
Presara condimente. Coace 40 de min pana se rumeneste si capata un aspect glazurat. Serveste cu patrunjel si sferturi de lamaie.
Aripioare glazurate
Pofta buna!