Baccala

Printeaza

O reteta de baccala din: file de peste, ardei gras, orez, sare, piper, busuioc, patrunjel verde si unt.

Ingrediente:Baccala

  • 600-800 g file de peşte (după preferinţă)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 300 g orez
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 căni cu apă plată
  • 2-3 fire pătrunjel verde
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Pui fileul de peşte într-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie să fie mai adâncă. Adaugi ciupercile spălate şi curăţate, întregi, ardeii tăiaţi subţire pe lungime şi apă cât să aco­pere toate ingredientele. Laşi pe foc până scade sosul din tigaie, iar peştele şi legumele sunt făcute.

Condimentezi cu sare, piper şi busuioc. Fierbi orezul în apă (poţi adăuga facultativ şi 2-3 ciuperci din conservă) şi serveşti garnitura alături de peşte şi legume decorate cu verdeaţă tocată mărunt.

Baccala

Baccala

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.