Bilute dulci

Printeaza

Bilute dulci din: napolitane, unt, lapte praf, stafide, alune, nuca de cocos.

Ingrediente:Bilute_dulci

  • 150 g napolitane
  • 30 g unt
  • 30 g lapte praf
  • cateva stafide si alune nesarate
  • nuca de cocos

 

 

Mod de preparare:

Napolitanele le dam printr-un mixer. Amestecam cu untul frecat spuma. Adaugam laptele praf si zaharul pudra.

Lasam compozitia sa se intareasca. Modelam forme de bomboane si le umplem cu stafide sau alune nesarate. La final dam prin nuca de cocos.

Bilute dulci

Bilute_dulci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.