Bomboane din prune uscate

Printeaza

Bomboane din prune uscate din: biscuiti simpli, prune uscate, nuca, scortisoara, cacao, nucsoara macinata, coaja de lamaie, rom, nuca de cocos.

Ingrediente:Bomboane_din_prune_uscate

  • 100 g biscuiti simpli
  • 250 g prune uscate, fara samburi
  • 100 g nuca prajita
  • 1/4 scortisoara macinata
  • 2 lingurita cacao
  • 1 cuisor facut pudra
  • 1 varf de nucsoara macinata
  • coaja de lamaie de la 1/2 lamaie
  • 8 lingurite rom
  • 2 lingurite nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Pui biscuiţii într-un robot şi mi­xezi până se mărunţesc ca pesmetul. Adaugi prunele uscate şi mixezi până ce prunele se rup bucăţi.

Apoi adaugi toate aromele (coa­ja de lămâie, scorţişoara, nucşoara, cacaua, cuişoarele) şi romul.

Mixezi timp de 1 minut o pastă nu foarte moale. Adaugi nuca macinata si mixezi scurt. Formezi bile din pasta obtinuta si le dai prin nuca de cocos.

Dai bomboanele la frigider cel putin 1 ora.

Bomboane din prune uscate

Bomboane_din_prune_uscate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.