Bors de peste cu orez si leustean
PrinteazaBors de peste cu orez si leustean din: peste, ceapa rosie, morcov, radacina de patrunjel, telina, bors, leustean, sare, orez.
Ingrediente:
- 1 kg peste
- 2 cepe rosii
- 1 morcov
- 2 radacini de patrunjel
- 1 telina mica
- 500 ml bors
- leustean
- sare
- 2 linguri cu orez
Mod de preparare:
Curăţaţi peştele de solzi, îl goliţi, îl spălaţi şi-1 săraţi. Curăţaţi legumele, le spălaţi, le tăiaţi julien, le puneţi să fiarbă în apă caldă. Fierbeţi separat orezul şi clocotiţi borşul.
Puneţi borşul peste legumele care au fiert 15 min, adăugaţi peştele şi roşiile tăiate felii, săraţi şi fierbeţi 20 min. Puneţi la urmă orezul şi leuşteanul tocat. Serviţi cald, cu pâine proaspătă.
Pofta buna!
Interesant borsul de peste