Borş de spanac cu omletă

Printeaza

Borş de spanac cu omletă

Ingrediente:Borş de spanac cu omletă

  • 1 kg spanac proaspăt
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi
  • 3 ouă
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 g smântână
  • 2 linguri orez
  • 1 lingură vegeta
  • verdeaţă: leuştean, mărar, pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă spanacul, ceapa verde, usturoiul şi se spală bine. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se înăbuşă în oala de ciorbă cu apă şi ulei, apoi se adaugă spanacul scurs şi tăiat în şuviţe şi se înăbuşă împreună 5 minute.

Se completează cu apă, aproximativ 3 litri, se lasă să dea un clocot, apoi se pune orezul, vegeta, şi se fierbe totul încă 30 de minute, după care se adaugă borşul.

Se drege borşul cu smântână şi se serveşte cu omletă, care se taie în pătrăţele şi se introduc în oală. Se adaugă apoi verdeaţa tocată fin şi borşul e gata.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Am mai mancat supa de salata cu omleta dar de spanac nu. Trebuie sa incerc si varianta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.