Bors delicios de legume
Printeaza
O reteta gustoasa de bors cu legume: ciuperci, orez, ulei, ceapa verde, morcovi, ardei gras, telina si radacina de patrunjel.
- 200 g ciuperci (congelate)
- 1 ceaşcă de orez
- ulei
- 2 legături de ceapă verde
- 3 morcovi
- 2 ardei graşi mici
- 1 ţelină mică
- 1 rădăcină de pătrunjel
- bors
Mod de preparare:
Tai ceapa (opreşti câţiva fuştei), o căleşt în puţin ulei. Adaugi restul de legume tocate potrivit. Laşi cinci minute şi adaugi 21 de apă. Laşi să fiarbă până clocoteşte, pui roşiile şi ciupercile.
Laşi să fiarbă încă un sfert de oră, după care adaugi borsul. Pui orezul, sărezi şi mai laşi 15 minute. Toci mărunt fuşteii de ceapă şi pui deasupra.
Pofta buna!