Bors de vita cu legume si leustean
PrinteazaBors de vita cu leustean din: carne de vita, morcovi, telina, ceapa, fasole verde, dovlecel, varza, rosii, ulei, leustean si sare.
- 400 g carne de vita (piept, rasol)
- 2 morcovi potriviti ca marime
- 1 telina mica
- 2-3 cepe
- O mana de fasole verde
- un dovlecel
- 2 cartofi
- un sfert de varza
- 400 ml bors
- 100 g rosii in bulion
- 100 ml ulei
- 1 legatura de leustean
- sare
Mod de preparare:
Caleste in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adauga 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.
Lasa sa fiarba la foc potrivit si ia spuma din cand in cand.
Cand carnea e suficient de bine fiarta, adauga borsul sau borsul deshidratat, dupa gust.
Potriveste de sare si adauga frunzele de leustean, tocate.
Bors de vita cu legume si leustean
Pofta buna!