Branza cu smantana si ardei copti

Printeaza

O reteta delicioasa de branza cu smantana, ardei copti, ulei de masline, busuioc, sare si Branza cu smantana si ardei coptipiper.

Ingrediente:

  • 2 ardei roşii
  • 2 ardei verzi
  • 300 g telemea de capră sau de vacă
  • 200 ml smântână
  • 1 lingură ulei de măsline
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Coci ardeii în cuptor, îi laşi să se răcească, îi cureţi de pieliţă şi de cotor şi-i tai fâşii late, cât mai egale. Dai brânza pe râzătoare, adaugi smântână, uleiul, busuio­cul, sare şi piper după gust.

Tapetezi o formă cu o folie de plastic, apoi aşezi de jur-împrejur, alternând, fâşiile de ardei copt, roşu şi verde.

Pui compoziţia de brânză şi acoperi cu fâşii de ardei. Dai totul la frigider pentru 3-4 ore, apoi răstorni pe un platou şi pentru tăiere foloseşti un cuţit foarte bine ascuţit şi trecut prin apă rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.