Brânză la tigaie cu ardei şi ceapă

Printeaza

Brânză la tigaie cu ardei şi ceapă din: ardei grasi, ceapa, ulei, rozmarin, cimbru, paine, usturoi, branza feta, sare si piper.

Ingrediente:Brânza_la_tigaie_cu_ardei_si_ceapa

  • 500 g ardei grasi
  • 6 cepe
  • 6 linguri ulei
  • 1 fir rozmarin
  • 1 fir cimbru
  • 2 felii paine
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g branza feta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

.Se curăţă ardeii graşi de cotoare şi seminţe şi pullpa se taie bucăţi. Se curăţă şi se toacă ceapa. Se încing 5 linguri de ulei şi se prăjeşte înăuntru ceaoa; se adaugă apoi în tigaie ardeii graşi şi se călesc timp de cca. 10 min. Se spală şi se curăţă cimbrul şi rozmarinul; se toacă şi se adaugă la com­poziţia de legume cu puţin înainte de a fi gata.

Se taie cuburi pâinea. Se curăţă usturoiul. într-o tigaie se încinge 1 lingură de ulei şi se prăjeşte pâinea, până ce se rumeneşte; se adaugă apoi usturoiul pisat. Se mărunţeşte brânză şi se amestecă împreună cu legu­mele din tigaie. Se încălzeşte câteva secunde şi se condi­mentează picant cu sare şi piper. Se presară deasupra crutoanele cu usturoi.

Brânză la tigaie cu ardei şi ceapă

Brânza_la_tigaie_cu_ardei_si_ceapa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ardei copti cu branza la tigaie

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Foarte buna, foarte, foarte buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.