Brânză la tigaie cu ardei şi ceapă
PrinteazaBrânză la tigaie cu ardei şi ceapă din: ardei grasi, ceapa, ulei, rozmarin, cimbru, paine, usturoi, branza feta, sare si piper.
- 500 g ardei grasi
- 6 cepe
- 6 linguri ulei
- 1 fir rozmarin
- 1 fir cimbru
- 2 felii paine
- 1 catel de usturoi
- 200 g branza feta
- sare
- piper
Mod de preparare:
.Se curăţă ardeii graşi de cotoare şi seminţe şi pullpa se taie bucăţi. Se curăţă şi se toacă ceapa. Se încing 5 linguri de ulei şi se prăjeşte înăuntru ceaoa; se adaugă apoi în tigaie ardeii graşi şi se călesc timp de cca. 10 min. Se spală şi se curăţă cimbrul şi rozmarinul; se toacă şi se adaugă la compoziţia de legume cu puţin înainte de a fi gata.
Se taie cuburi pâinea. Se curăţă usturoiul. într-o tigaie se încinge 1 lingură de ulei şi se prăjeşte pâinea, până ce se rumeneşte; se adaugă apoi usturoiul pisat. Se mărunţeşte brânză şi se amestecă împreună cu legumele din tigaie. Se încălzeşte câteva secunde şi se condimentează picant cu sare şi piper. Se presară deasupra crutoanele cu usturoi.
Brânză la tigaie cu ardei şi ceapă
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ardei copti cu branza la tigaie
Foarte buna, foarte, foarte buna!