Briose cu brânză

Printeaza

O reteta de briose cu branza din: unt, branza de vaci, esenta de vanilie, zahar tos, ou, faina, praf de copt, sare, zahar pudra si cirese confiate.

Ingrediente:Briose cu brânză

  • 125 g unt
  • 100 g branza de vaci
  • esenta de vanilie
  • 150 g zahar tos
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • zahar pudra
  • 2 linguri de cirese confiate

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, se ameste­că untul cu brânză de vaci, zahăr şi esenţă de vanilie, până ce se obţine o com­poziţie spumoasă. Se înglo­bează un ou, apoi, treptat, făina amestecată în prealabil cu praf de copt şi sare. în final, se încorporează şi cire­şele confiate.

Aluatul se repartizează în forme de silicon unse şi se coc timp de cea 35 min., la cuptorul încins la 175 °C, până se rumenesc. Se desprind brioşele din forme şi se lasă să se răcească pe un grătar pentru prăjituri. Se pudrează cu zahăr.

Briose cu brânză

Briose cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.