Briose cu ricotta, parmezan şi sunca
PrinteazaBriose cu ricotta, parmezan şi sunca din: ricotta, ou, parmezan, busuioc, sare, piper, şuncă uscată.
Ingrediente:
- 400 g ricotta
- 1 ou
- 80 g parmezan ras
- 3 linguri busuioc
- sare, piper
- 8 felii şuncă uscată
Mod de preparare:
Se pasează ricotta cu ou şi parmezan; se adaugă verdeaţa tocată, sare şi piper.
Se tapetează cu suporturi de hârtie adânciturile unei forme de brioşe. în fiecare dintre ele se aşază câte 4 felii de şuncă, astfel încât excesul să iasă din formă.
Se umplu cu brânză şi se acoperă cu feliile care atârnă. Se coc 15 min., în cuptorul încins la 160 °C. Se lasă să se răcească.
Briose cu ricotta, parmezan şi sunca
Pofta buna!