Briose din carne de miel

Printeaza

O reteta de briose din carne de miel din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, pesmet, praf de copt, oua de prepelita, smantana si cascaval.

Ingrediente:Briose din carne de miel

  • 500 g carne de miel
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2 linguri cu pesmet
  • praf de copt
  • 6 oua de prepelita
  • 30 ml smantana pentru gatit
  • 50 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Fierbe ouăle de prepeliţă tari. Toacă mărunt cepele şi usturoiul (doar partea albă) şi amestecă-le cu carnea. Pune sare şi piper, două ouă şi pesmetul. Amestecă până se omogenizează. Adaugă un vârf de cuţit de praf de copt stins în puţin oţet.

Unge cu grăsime şase forme mari de brioşă, umple-le pe jumătate cu tocătură, pune câte un ou de prepeliţă şi completează cu carne. Dă-le la cuptor încins, la foc potrivit, pentru 20 de minute. Bate oul rămas cu smântână şi caşcaval ras.

Scoate brioşele, unge-le cu ou bătut şi dă-le 20 de minute la cuptor.

Briose din carne de miel

Briose din carne de miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.