Briose cu legume
PrinteazaO reteta de briose cu legume din: margarina, oua, faina, pasta de chilli, sare, piper, piure de mazare, mazare, morcovi, pesmet alb si patrunjel.
- 200 g margarina
- 4 oua
- 275 g faina
- o lingura pasta de chilli
- sare
- piper
- 100 g piure de mazare
- 100 g mazare boabe
- 2 morcovi
- pesmet alb
- patrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Se separă ouăle. Se freacă gălbenuşurile cu sare şi piper si cu margarina moale. Se adaugă piureul de mazăre, pasta de chilii şi albuşurile bătute spumă. Se încorporează uşor, iar la final se pune făina.
Se tapetează formele cu margarină şi pesmet. Se toarnă compoziţia în forme şi se coc la 150°C. Cu 10 minute înainte de a le scoate, se pun cubuleţele de morcovi şi boabele de mazăre. Se rumenesc si se servesc ornate cu pătrunjel.
Briose cu legume
Pofta buna!