Briose cu legume

Printeaza

O reteta de briose cu legume din: margarina, oua, faina, pasta de chilli, sare, piper, piure de mazare, mazare, morcovi, pesmet alb si patrunjel.

Ingrediente:Briose cu legume

  • 200 g margarina
  • 4 oua
  • 275 g faina
  • o lingura pasta de chilli
  • sare
  • piper
  • 100 g piure de mazare
  • 100 g mazare boabe
  • 2 morcovi
  • pesmet alb
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se separă ouăle. Se freacă gălbenuşurile cu sare şi piper si cu margarina moale. Se adaugă piureul de mază­re, pasta de chilii şi albuşurile bătute spumă. Se încorpo­rează uşor, iar la final se pune făina.

Se tapetează formele cu margarină şi pesmet. Se toar­nă compoziţia în forme şi se coc la 150°C.  Cu 10 minute înainte de a le scoate, se pun cubuleţele de morcovi şi boabele de mazăre. Se rumenesc si se servesc ornate cu pătrunjel.

Briose cu legume

Briose cu legume

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.