Broccoli pane
PrinteazaBroccoli pane din: broccoli, oua, faina, parmezan, ulei, sare.
- 500 g broccoli
- 2 oua
- 6 linguri cu faina
- 1 lingurita cu parmezan
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pune apă la fiert, iar când clocoteşte, adaugă broccoli spălat şi desfăcut în bucăţele, cu un praf de sare.
Lasă-l să fiarbă cinci minute, apoi strecoară-l. Bate ouăle, pune trei linguri cu făină, puţin câte puţin, apoi adaugă parmezanul.
Dă fiecare bucată de broccoli prin făină, apoi prin acest amestec.
Pune ulei la încins şi prăjeşte broccoli, cu grijă să fie acoperit de ulei si sa-l intorci pe toate partile.
Dupa ce s-a rumenit, scoate-l pe o farfurie acoperita cu un servet de hartie.
Broccoli pane
Pofta buna!