Sandviș cu Ouă și Avocado: O o alegere excelentă pentru cei care caută o masă rapidă, nutritivă și plină de gust. Combinația de ouă bogate în proteine și avocado, o sursă fantastică de grăsimi sănătoase, face acest sandviș nu doar delicios, ci și extrem de sățios și benefic pentru sănătate. Este ideal pentru un mic […]
Budinca de caramel
PrinteazaBudinca de caramel din: branza mascarpone, zahar, lapte, foi gelatina, pastaie de vanilie, unt si frunze de menta.
Ingrediente:
- 350 g branza mascarpone
- 6-8 linguri zahar
- 300 ml lapte sau smantana lichida
- 6 foi gelatina
- o pastaie vanilie
crema caramel:
- 12 linguri zahar
- 75 g unt
- frunze de menta
Mod de preparare:
amestecă mascarpone cu laptele călduţ şi cu zahărul şi se fierb la foc moderat.Se topesc foile de gelatină în apă rece.
După ce a dat în clocot compoziţia de brânză, se pune păstaia de vanilie şi se lasă 2-3 minute. Se adaugă gelatina şi se omogenizează.
prepară sosul. caramelizează zahărul la baie de aburi Si se adaugă untul.
obţine o cremă caramel, care se toarnă pe pereţii formelor, se pune apoi budinca şi se dă la rece. serveşte răsturnată pe farfurie, cu frunze de mentă.
Budinca de caramel
Pofta buna!
Apă de trandafiri pentru tonifierea pielii
Apă de trandafiri pentru tonifierea pielii: Rețetă naturală pentru un ten radiant. Apa de trandafiri este un tonic natural extrem de apreciat în îngrijirea pielii, cunoscut pentru proprietățile sale calmante, antiinflamatoare și de hidratare. Este folosită de secole pentru a îmbunătăți aspectul pielii, ajutând la tonifierea și revitalizarea acesteia. Preparată din petale de trandafiri, această […]
imi place aceasta reteta de budinca 🙂