Budinca crocanta

Printeaza

Budinca crocanta din: paine, unt, lapte, oua, smantana, cascaval, zahar si sare.

Ingrediente:

  • 8-10 felii de paine
  • 100 g unt
  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri cu zahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Budinca crocanta: Freaca galbenusurile cu zaharul. Adauga albusuirle batute spuma cu un praf de sare.

Toarna treptat laptele, smantana si cascavalul ras. Pune amestecul astfel obtinut intr-o forma unsa cu putin unt.

Din loc in loc, aseaza feliile de paine unse cu unt. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.