Budinca de cartofi cu oregano si cascaval

Printeaza

Budinca de cartofi cu oregano si cascaval din: cartofi, ceapa, oua, smantana, cascaval, usturoi, sare, piper, chimen, oregano, patrunjel.

Ingrediente:Budinca_de_cartofi_cu_oregano_si_cascaval

  • 450 g cartofi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 150 ml smantana
  • 300 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureti cartofii si ceapa, apoi ii speli si ii pui in strecuratoare. tai cubulete cartofii si ii fierbi, ii scurgi si ii pui intr-un vas termorezistent. Tai fiecare ceapa in patru. Razi cascavalul si-l pui intr-un castron. Bati ouale spuma si le amesteci cu 200 g cascaval ras, smantana, ceapa si usturoiul pisat.

Condimentezi cu sare, piper, oregano si chimen macinat, dupa gust. Torni compozitia peste cartofii din tava. Presari cascavalul ramas. Dai la cuptor pana cand se leaga si se rumeneste. In momentul servirii, decorezi budinca de cartofi cu patrunjel tocat.

Budinca de cartofi cu oregano si cascaval

Budinca_de_cartofi_cu_oregano_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.