Budinca de legume cu carne

Printeaza

 

O reteta gustoasa de budinca de legume, carne de vita, morcovi, telina, cartofi, ceapa, dovlecel, rosii, ardei gras, oua, smantana si cascaval.

Ingrediente:Budinca de legume cu carne

  • 300 g carne vită
  • 3-4 morcovi
  • 1/2 ţelină potrivită
  • 250 g cartofi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 3-4 roşii
  • 2-3 ardei graşi
  • 3 ouă
  • 1 lingură smântână
  • 100 g caşcaval ras sau brânză

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert carnea de vită, spumezi, ada­ugi morcovii şi ţelina şi apoi cartofii. După fierbere, le tai mărunt.Separat căleşti ceapa împre­ună cu dovlecelul cubuleţe, roşiile şi ardeii graşi tăiaţi mărunt.

Amesteci toate ingredientele şi le torni într-un vas, uns cu ulei şi tapetat cu pesmet. Dai la cuptor.

Când e aproape gata, scoţi din cuptor şi pui deasupra un amestec făcut din ouă, 1 lingură smântână şi puţin caşcaval ras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.