Budincă de paste cu perişoare la cuptor

Printeaza

Budincă de paste cu perişoare la cuptor din: paste, carne tocata de pui, ceapa, orez, ou, suc de rosii, condiment pentru pui, sare, piper si marar.

Ingrediente:Budinca_de_paste_cu_perisoare_la_cuptor

  • 1 punga paste melcisori
  • 1/2 carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita orez
  • 1 ou
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri condiment pentru pui
  • sare
  • piper
  • marar tocat fin

 

Mod de preparare:

Carnea tocata o amesteci cu oul, ceapa tocata marunt, orezul spalat, sare, piper si condimentul pentru pui. Cu palmele umede modelezi perisoare.

Fierbi pastele in apa cu sare, apoi le scurgi. Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, pui pastele, apoi perisoarele, iar peste ele sucul de rosii si mararul.

Dai vasul la cuptor 30 de minute.

Budincă de paste cu perişoare la cuptor

Budinca_de_paste_cu_perisoare_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.