Budinca de somon afumat cu broccoli si iaurt
PrinteazaBudinca de somon afumat cu broccoli si iaurt din: broccoli, oua, cartofi, cascaval, iaurt naur, somon afumat, marar, sare, piper, unt.
- 1 broccoli
- 4 ouă
- 4 cartofi mari
- 150 g caşcaval
- 500 g iaurt natur
- 300 g somon afumat feliat
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- unt pentru formă şi copt
Mod de preparare:
Cartofii îi fierbi în coajă, pe jumătate, apoi îi cureţi şi îi tai rondele. Broccoli îl defaci în bucheţele, îl fierbi şi îl laşi 1a scurs.
Baţi ouăle împreună cu caşcavalul ras, iaurtul, mărarul tocat fin şi condimentezi cu sare şi piper.
Ungi o tavă cu unt şi aşezi rondelele de cartofi, apoi bucheţelele de broccoli, peştele afumat, apoi din nou cartofi şi broccoli.
Torni deasupra compoziţia de iaurt şi, din loc în loc, pui cubuleţe de unt. Dai tava la cuptor. Poţi servi preparatul ca aperitiv cald sau rece.
Pofta buna!
Arata bine budinca de somon