Sandwich cu Pui și Guacamole: Combinația Perfectă pentru un Prânz Sănătos și Sătios. Această combinație de pui suculent și guacamole cremos aduce un echilibru perfect între proteine, grăsimi sănătoase și arome proaspete. Fie că îl servești la birou, acasă sau la un picnic, acest sandwich este ușor de preparat și plin de nutrienți esențiali, oferind […]
Budincă englezească
PrinteazaBudincă englezească din: migdale, stafide, unt, curmale, iaurt, zahar pudra, zahar vanilat, portocala, oua, faina, praf de copt, cacao, aroma caramel.
Ingrediente:
- 100 g migdale măcinate
- 100 g stafide
- 100 g unt
- 100 g curmale
- 4 linguri iaurt
- 50 g zahăr pudră
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- coaja de la o portocală coaja de la o lămâie
- 3 ouă
- 100 g făină
- praf de copt
- 2 linguri cacao
siropul caramel:
- 200 g zahăr
- 100 ml lapte
- un plic zahăr vanilat
- 2 linguriţe aromă caramel
Mod de preparare:
scot sâmburii adaugă iaurtul, praful de copt, coaja de lămâie şi de portocală, zahărul vanilat, cacaua şi, la sfârşit, făina.
amestecă uşor, se toarnă în forme rotunde şi se bagă în cuptorul încins la 2000 C. După ce s-a copt, se scot şi se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Intre timp, se caramelizează zahărul, se adaugă vanilia şi laptele si se lasă să fiarbă până se leagă.
toarnă siropul peste forma de budincă şi se serveşte, după ce s-a lăsat 2-3 ore la rece.
Pofta buna!
Carne de vânat la slow cooker cu legume rădăcinoase
Carne de vânat la slow cooker cu legume rădăcinoase. Prepararea cărnii de vânat la slow cooker este o modalitate excelentă de a evidenția savoarea naturală a acestei cărni bogate și pline de nutrienți. Gătirea lentă asigură o textură fragedă și un gust complex, în timp ce legumele rădăcinoase adaugă dulceață și consistență. Această rețetă este […]