Budincă de orez cu brânză dulce

Printeaza

Budinca de orez cu branza dulce din: orez, sare, arpagic, patrunjel, ridichi, branza dulce, lapte, piper, morcovi, porumb, oua, curry si ulei.

Ingrediente:

  • 150 g de orez cu bobul lung
  • sare
  • 1 legătură de arpagic
  • 1/2 lingură de pătrunjel
  • 1 legătură de ridichi
  • 250 g de brânză dulce
  • 3 linguri de lapte
  • piper
  • 200 g de morcovi
  • 1 cutie de porumb
  • 3 ouă
  • 1/2 linguriţă de curry
  • 3-4 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul în apă cu sare, conform ins­trucţiunilor de pe pachet, apoi lăsaţi-l să se scurgă bine. Intre timp, spălaţi ver­deaţa. Tăiaţi arpagicul inele şi tocaţi pătrunjelul mărunt.

Pregătiţi ridichile şi tăiaţi-le beţigaşe.

Puneţi brânza şi ridichile într-un castron şi amestecaţi-le cu laptele şi jumătate din arpagic. Con­dimentaţi totul cu sare şi pi­per. Curăţaţi morcovii şi daţi-i pe răzătoarea mare.

Scurgeţi porumbul într-o strecurătoare. Amestecaţi-l cu morcovii, orezul fiert, ouăle, arpagicul şi pătrunje­lul, apoi condimentaţi cu sare şi curry.

Incingeţi uleiul într-o tigaie mare. Din amestecul de mai sus formaţi rând pe rând 16 budincuţe şi prăjiţi-le pe am­bele părţi.

Păstraţi budincuţele calde şi serviţi-le alături de amestecul cu brânză şi ridichi.

Budincă de orez cu brânză dulce

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.