Bulz fals de fructe

Printeaza

 Bulz fals de fructe

Ingrediente:Bulz fals de fructe

  • 1 l lapte dulce
  • 200 g griş
  • 1/2 vârf de cuţit de şofran
  • 4-5 linguri de zahăr
  • 3 linguri de unt
  • 2 banane
  • 2 piersici
  • 2 mere
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 200 g frişcă lichidă

 

Mod de preparare:

Pui laptele la fiert şi când dă în clocot adaugi grisul în ploaie, amestecând mereu ca să nu se lipească. înainte de a-l lua de pe foc, îl amesteci cu zahărul şi şofranul şi-l laşi deoparte.

Cureţi fructele, le tai cubuleţe şi le căleşti în 2 linguri de unt cu zahărul vanilat. Ungi câteva castronele cu unt, le îmbraci cu un strat de griş, pui o lingură din fructele călite, le acoperi cu încă un strat de griş şi le dai la rece. Răstomi apoi bulzii pe o farfurie şi pui peste fiecare 2 linguri de frişcă.

Bulz fals de fructe

Bulz fals de fructe

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Arata chiar bine acest desert! O sa-l incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.