Bulz fals de fructe
PrinteazaBulz fals de fructe
- 1 l lapte dulce
- 200 g griş
- 1/2 vârf de cuţit de şofran
- 4-5 linguri de zahăr
- 3 linguri de unt
- 2 banane
- 2 piersici
- 2 mere
- 1 plic zahăr vanilat
- 200 g frişcă lichidă
Mod de preparare:
Pui laptele la fiert şi când dă în clocot adaugi grisul în ploaie, amestecând mereu ca să nu se lipească. înainte de a-l lua de pe foc, îl amesteci cu zahărul şi şofranul şi-l laşi deoparte.
Cureţi fructele, le tai cubuleţe şi le căleşti în 2 linguri de unt cu zahărul vanilat. Ungi câteva castronele cu unt, le îmbraci cu un strat de griş, pui o lingură din fructele călite, le acoperi cu încă un strat de griş şi le dai la rece. Răstomi apoi bulzii pe o farfurie şi pui peste fiecare 2 linguri de frişcă.
Bulz fals de fructe
Poftă bună!
Arata chiar bine acest desert! O sa-l incerc si eu.