Burgeri din carne de curcan

Printeaza

Burgeri din carne de curcan din: varza rosie, ceapa verde, morcovi, piept de curcan, usturoi, maioneza dietetica, zeama de lamaie, patrunjel, pesmet, mustar cu boabe, tarhon, ardei iute, faina si ulei de masline.

Ingrediente:Burgeri_din_carne_de_curcan

  • 1/2 varza rosie, tocata marunt
  • 4 fire ceapa verde, taiata felii
  • 2 morcovi, razuiti
  • 500 g piept de curcan, fara pielita, taiat cuburi
  • 4 chifle
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 150 ml maioneza dietetica
  • zeama de la 2 lamai
  • patrunjel proaspat, tocat
  • 50 g pesmet
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • cateva fire de tarhon, tocat
  • 1 buc ardei iute mic, tocat – optional
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un bol combină 100 ml maioneză cu usturoiul şi lasă deoparte. In alt bol, combină maioneza rămasă cu varza roşie, ceapa verde, morcovul, zeama de lămâie şi pătrunjelul. Mărunţeşte carnea împreună cu pesmetul, muştarul, tarhonul şi ardeiul iute. Modelează 4 burgeri şidă-i prin făină.

Incinge cuptorul la semnul 6/200 C. încinge uleiul şi prăjeşte burgerii 5 min pe fiecare parte. Aşaza-i apoi pe tava de copt şi dă la cuptor 10 min. Taie chiflele în două şi dă-le la grill. Unge fiecare chiflă cu maioneza cu usturoi, pune câte un burger şi serveşte cu salata de varză roşie.

Burgeri din carne de curcan

Burgeri_din_carne_de_curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.