Cafea cu coniac

Printeaza

O reteta de cafea cu coniac din: smantana, lichior, coniac, cafea si sos caramel.

Ingrediente:Cafea cu coniac

  • 160 grame smantana
  • 30 ml lichior
  • 20 ml coniac
  • cafea
  • sos caramel

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca smantana cu un mixer pana se formeaza o frisca. Imparte lichiorul si coniacul in doua pahare inalte. Umple apoi trei sferturi din pahar cu cafea. Pe deasupra orneaza cu frisca. Toarna si sosul de caramel.

Cafeaua cu coniac se serveste fierbinte. Se recomanda un coniac de calitate, tip VSOP, care sa potenteze gustul si aroma cafelei proaspete.

Cafea cu coniac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.