Legume mexicane crocante la air fryer – o modalitate delicioasă și sănătoasă de a aduce aromele autentice ale bucătăriei mexicane în farfuria ta. Folosind tehnologia air fryer, legumele se gătesc rapid, devin crocante și își păstrează vitaminele și mineralele. Această rețetă este perfectă pentru o garnitură rapidă, un prânz ușor sau chiar o cină, oferind […]
Caltabosi moldovenesti
PrinteazaCaltabosi moldovenesti: mat de porc, ceapa, stafide, orez, untura, sare, piper, coriandru, carne de porc, apa, ienibahar, boi, supa, zahar.
Ingrediente:
- 1 maţ gros de porc
- 2 cepe
- 3 linguri stafide
- l pahar orez
- 2 linguri untură
- sare
- piper
- coriandru
- 1 kg carne de porc mai împănată (piept, ceafă)
- apa
- ienibahar
- boia
- l pahar supă
- 1 lingură zahăr
Mod de preparare:
Ceapa mărunţită bine se pune la călit în untură.Carnea se toacă cât se poate.
amestecă toate, carne, ceapă, orez, stafide, sare, piper, coriandru se umple matul se leagă la capete se înţeapă, să nu crape, şi se pune la fiert, acoperit, 1 ceas,pe foc mic
mănâncă pe loc, zeamă şi cârnat, cu lingura, ca o ciorbă fierbinte, adăugând eventual un pic de oţet sau lapte acru şi un ardei iute.
Pofta buna!
Cartofi mov copți cu rozmarin și usturoi
Cartofi mov copți cu rozmarin și usturoi – Rețeta simplă și delicioasă pentru o garnitură perfectă! Sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o garnitură sănătoasă și plină de culoare. Cartofii mov, pe lângă aspectul lor atractiv, sunt bogați în antioxidanți și aduc o textură cremoasă. Combinați cu aromele intense de rozmarin și usturoi, […]