Cannelloni cu spanac si telemea
PrinteazaCannelloni cu spanac si telemea din: cannelloni, ou, ceapa, spanac, telemea, suc de rosii, vin alb, ulei, sare, piper.
- 10-12 paste cannelloni
- 1 ou
- 1 ceapa
- 500 g spanac
- 300 g telemea
- 400 ml suc de rosii
- 100 ml vin alb
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalam spanacul si il fierbem 2 minute in apa cu sare. Dupa ce il scurgem bine, il tocam. Incingem 3 linguri de ulei, prajim ceapa tocata marunt timp de 2 minute si sadaugam spanacul. Fierbem pana scade. Dupa ce se raceste, adaugam banza rasa, oul si piper. Amestecam bine.
Umplem pastele cu spanac si le asezam intr-o tava. Amestecam sucul de rosii cu vin si turnam peste paste. Coacem 40 de minute la foc moderat.
Cannelloni cu spanac si telemea
Pofta buna!